Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب امین زاده پنجشنبه شب به ایرنا گفت: پیرو اعلام نیاز گاز اکسیژن و کمبود آن در مراکز درمانی استان، هماهنگی‌های اولیه لازم جهت بررسی آخرین وضعیت تولید و توزیع اکسیژن در استان از طریق کارشناسان سازمان صمت آذربایجان شرقی انجام شد. 

وی اظهار کرد: با توجه به وضعیت اعلام شده در مورد کمبود گاز اکسیژن در مراکز درمانی، سه استراتژی اساسی افزایش تولید واحدهای فعال در سطح استان، رفع موانع و مشکلات تولید واحدهای راکد و راه‌اندازی واحدهای جدید و تهیه گاز اکسیژن مایع از سایر استانها و مراکز تولید پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین زاده با اشاره به اینکه صبح از شرکت ارک اکسید واقع در شهرک صنعتی شهید سلیمی بازدید کرد، گفت: این شرکت در سه نوبت کاری روزانه هشت تن اکسیژن مایع تولید و بر اساس اعلام مدیر شرکت تمامی آن در اختیار مراکز درمانی استان قرار می گیرد .

وی خاطرنشان کرد: این شرکت در برنامه توسعه خود برای وارد کردن دستگاه تولید گاز اکسیژن اقدام کرده است

امین زاده با بیان اینکه شرکت آذر اکسید در منطقه کندرود هم روزانه ۲۵۰ تا ۲۸۰ عدد کپسول ۴۰ لیتری را تولید و در اختیار واحدهای درمانی قرار می دهد، افزود: در بازدید از شرکت طب گستر در شهرستان اهر هم مقررشد با توجه به سابقه تولید این شرکت، تسهیلات لازم جهت خرید تجهیزات و شروع فرایند تولید گاز اکسیژن، در اختیار شرکت قرار گیرد .

وی همچنین گفت: بر اساس مذاکرات تلفنی با روسای سازمان‌های صمت استان‌های اردبیل و زنجان مقرر شد از فردا / جمعه / مجدد هفت تن گاز اکسیژن مایع بصورت روزانه از استان اردبیل و از روز شنبه هشت تن گاز اکسیژن مایع از استان زنجان تحویل دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار گیرد .

دکتر مسعود دینه وری، رئیس مرکز آموزشی و درمانی امام رضا(ع) تبریز دیروز در نشست خبری اعلام کرد: یک شرکت در تهران طرف قرارداد برای اکسیژن‌سازها داشتیم که با وجود دپوی اکسیژن به بهانه نوسان قیمت، حاضر به تحویل آن نیست.

    

برچسب‌ها کرونا آذربایجان شرقی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا آذربایجان شرقی بهداشت و سلامت کرونا آذربایجان شرقی بهداشت و سلامت اخبار کنکور اکسیژن مایع گاز اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

یاسر اکبریان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آنها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استاندارد‌های بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود، اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهر‌ها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهر‌ها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم(ص) ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • اصل شایسته سالاری باید در مراکز علمی حاکم باشد
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پبامبر اعظم ۸ مصدوم برجای گذاشت