Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهنمای توحیدی گفت: امسال پروژه های گازرسانی روستایی در دست اجرا، ۶۵درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «سیّدرضا رهنمای توحیدی» امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس اهداف و برنامه سالانه شرکت، گازرسانی به 326 روستا در دست اجرا بوده که اتمام گازرسانی به 154 روستا برای سال جاری و مابقی برای سال آینده برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: با همّت و تلاش پرسنل خدوم این شرکت در بخش اجرایی و عملیاتی، بهره گیری از توان پیمانکاران مجری و مدیریت و پایش مستمر روند پروژه ها، بخش اعظم تعهدات گازرسانی در سال جاری عملی گردیده است.

وی ادامه داد: از این تعداد روستای در دست اجرا، 86 روستا از نعمت گاز طبیعی بهره مند گردیده و در هفته دولت افتتاح شده است که با بهره مندی این تعداد روستا هم اکنون بهره مندی خانوارهای روستایی بیش از 97 درصد می باشد.

توحیدی افزود: به رغم شرایط موجود، محدودیت های ناشی از افزایش همه گیری ویروس کرونا و همچنین تحریم های ظالمانه، اجرای پروژه های گازرسانی روستایی با  میانگین 65 درصد، پیشرفت فیزیکی، تداوم دارد.

وی ، استقرار سیستم های نوین مدیریتی و برگزاری مستمر جلسات کنترل پروژه را از مهم ترین شاخص های تأثیرگذار در پیشرفت مطلوب پروژه ها اعلام کرد و افزود: با توجه به بررسی همه جانبه چالش ها و مشکلات موجود در مسیر اجرای پروژه ها، بکارگیری راهکارهای نوین و جایگزین نمودن روش های جدید مدیریتی و اجرایی، مانع از ایجاد رکود در روند اجرای پروژه ها گردیده و تمامی شاخص های استراتژیک سازمان بصورت ادواری پایش می گردند.

مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: به زودی با اتمام گازرسانی در استان آذربایجان شرقی بعنوان یکی از استان های سبز کشور، شاهد توسعه هرچه بیشتر رفاه و آبادانی و به ثمر رسیدن تلاش های 32 ساله شرکت گاز استان در خدمت رسانی صادقانه به مردم عزیز با تأمین گاز 68 شهر و 2445 روستای واجد شرایط خواهیم بود.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: رهنمای روستاها شرکت گاز پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با بیان اینکه پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب آماده افتتاح می‌شود، اظهار کرد: این پایگاه با مشارکت خیرین و هماهنگی شورای خیرین سلامت میاندوآب در حال احداث بوده و هم اکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات انجام‌گرفته، پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش آماده افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

وی گفت: احداث پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش یکی از اهداف کوتاه‌مدت مدیریت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب است.

روستا تصریح کرد: در راستای توسعه اعتلای حوزه سلامت شهر بکتاش و بعد از ایجاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب، پروژه احداث پایگاه خیر ساز اورژانس بکتاش با شتاب روزافزون در حال پیشرفت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با بیان اینکه پیش‌ازاین شاهد با افتتاح پایگاه‌های اورژانس خیر ساز للکلو، سوگلی تپه و ممدل در این شهرستان بوده‌ایم، اظهار کرد: پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش چهارمین پایگاه اورژانس خیر ساز میاندوآب است.

افتتاح پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش سبب می‌شود تا میاندوآب از این بابت در جمع برترین‌های کشور در احداث پایگاه‌های خیر ساز اورژانس کشور قرار بگیرد.

اخیراً نیز مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت و رئیس اداره خیرین سلامت استان از پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب بازدید کردند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمت‌آباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستان‌های چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • پیشرفت ۹۰ درصدی مرحله اول ورزشگاه تختی
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره