Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون ۲۲۶۴ روستای استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند می باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «سیّدرضا رهنمای توحیدی» امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این استان دارای ۶۸ شهر و ۲۷۳۰ روستا می باشد که به حول و قوه الهی تمامی شهر ها و ۲۲۶۴ روستای آن تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی ادامه داد: این استان از لحاظ گازرسانی، سبز بوده و دورترین نقاط مرزی آن نیز از گاز طبیعی بهره مند گردیده است.

وی با اشاره به سایر شاخص های اجرایی اظهار داشت: برای بهره مندی ۹۹/۶ خانوار شهری و روستایی در استان، ۲۲۹۴۰ کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا و ۶۷۹۷۶۴ انشعاب نصب گردیده است.

توحیدی با اشاره به مزایای گازرسانی در بخش روستایی، اذعان نمود: کاهش مهاجرت و حاشیه نشینی در شهرها، رونق کشاورزی و تولیدات دامی و توسعه اقتصادی و حفظ محیط زیست مهم ترین ارمغان گاز در بخش روستایی می باشد.

مدیرعامل شرکت گاز استان با توضیح اینکه کمترین تعرفه گاز بهاء مربوط به بخش کشاورزی است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته، بالغ بر ۲۰۸ میلیون مترمکعب از حجم گاز مصرفی استان به بخش های کشاورزی اختصاص داشته است.

پایان پیام/699

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبریز گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • تلاش ۴ ساعته نجاتگران هلال احمر برای یافتن مفقودی در دره انبی، روستای انبی ارومیه 
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • آخرین وضعیت از سیل شهرستان شبستر
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد