Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسئول دبیرخانه شورای گفت و گوی استان روز سه شنبه در این جلسه با بیان این که نامه ای از طرف توزیع برق تبریز برای سازمان صنعت، معدن و تجارت و شهرک های صنعتی مبنی بر اولویت بندی و کاهش ۳۰ درصدی برق واحدهایی که مصرف بالای دو مگاوات دارند ارسال شده است، گفت: در حال حاضر صنایع فولادی استان با چالش بزرگی مواجه شده اند و اگر با کاهش برق صنایع بالای دو مگاوات، مشکل کمبود برق حل نشود برق سایر صنایع نیز کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نسرین درخشانی افزود: عدم توجه به تامین زیرساخت ها، بازسازی و یا بازنگری آنها، باعث ایجاد این مشکلات شده است.

کاهش مصرف روزانه در صنایع فولادی امکان پذیر نیست

رئیس هیات مدیره انجمن فولاد آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: فشار چند برابری بر واحدهای فولادی تحمیل می شود و با ادامه این رویه با بحران جدی مواجه خواهیم شد.

کریم رحیمی ادامه داد: در نیمه اول سال، واحدهای فولادی استان حدود سه ماه تعطیل بودند و با این حساب نیمه دوم سال نیز باید تعطیل شوند.

رئیس هیات مدیره انجمن فولاد آذربایجان شرقی با بیان این که اگر این مشکلات ادامه داشته باشد باید کل واحدها را تعطیل کرده و تغییر کاربردی داد، اظهار کرد: استفاده از سوخت مازوت را پیشنهاد می دهند درحالی که بحث محیط زیست مطرح است و در صورت مشاهده آلاینده، یک درصد فروش به عنوان جریمه اخذ خواهد شد.

رحیمی اضافه کرد: در صنایع فولادی کاهش مصرف روزانه انرژی امکان پذیر نیست چرا که با کاهش مصرف گاز دمای کوره پایین می آید و نمی توان به فعالیت ادامه داد و در نتیجه تولید متوقف می شود و به تبع آن دستمزد کارگر و حق بیمه و تعهدات بانکی و ارزی را نمی توان پرداخت کرد.

وی گفت: پیشنهاد انجمن ادامه فعالیت در ساعات شبانه و یا کاهش تعداد نوبت های کاری است.

تابستان حدود ۱۴ هزار مگاوات کمبود برق داشتیم

نماینده توزیع برق تبریز نیز گفت: ناترازی شدید درآمدها و هزینه ها، ناترازی تولید و مصرف، محدودیت تامین سوخت نیروگاه ها، الگوی نامناسب از جمله چالش های ما است.

سید ابراهیم فکاری افزود: در تابستان حدود ۱۴ هزار مگاوات کمبود برق داشتیم و اگر با این رویه پیش رویم در سال ۱۴۰۵ با ۲۹ هزار مگاوات کمبود مواجه خواهیم شد و از اکنون باید برای احداث نیروگاه و اصلاح و بهینه سازی، برنامه ریزی داشته باشیم.

وی ادامه داد: مشکل اصلی در شبکه است و در مسیر جنوب به شمال امکان انتقال انرژی به حدی نیست که کل نیاز مصرفی شمال و شمال غرب را پوشش دهد.

کاهش مصرف انرژی، تولید را نیز کاهش می دهد

مدیر خدمات فنی انرژی تراکتورسازی نیز در این جلسه گفت: مجموعه تراکتورسازی متشکل از پنج یا ۶ گروه وابسته به هم است که با کاهش مصرف یکی از شرکت ها به تبع آن تولید شرکت های دیگر نیز کاهش خواهد یافت.

اسماعیل حیدری افزود: مصرف گاز کل مجموعه گرمایشی و بخارهای صنعتی زیاد است ولی ما تعهداتی در قبال مصرف کنندگان و پیش فروش هائی که انجام دادیم داریم و شاید امکان کاهش ۳۰ درصدی نداشته باشیم.

امسال ناترازی تولید و مصرف بسیار بالا بود

مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای آذربایجان شرقی نیز با بیان این که امسال ناترازی تولید و مصرف بسیار بالا بود و ۱۴ هزار مگاوات کمبود برق داشتیم، اظهار کرد: در زمستان محدودیتی از بابت تامین برق نداریم و مشکل ما تنها از بابت تامین سوخت است.

مریم حریت خواه افزود: باتوجه به این که در مناطق شمالی کشور و در انتهای لوله گاز واقع شده ایم، با افت فشار گاز روبرو هستیم و گاز به نیروگاه های استان ما نمی رسد و باعث کاهش تولید برق می شود.   

سربازرس امور اقتصادی بازرسی کل آذربایجان شرقی نیز گفت: به دلیل این که این موضوع ملی است، در مسئولان استانی قصوری دیده نمی شود.

حسین جلیلی افزود: در آخرین طرح آمایش سرزمین مربوط به دو سال پیش، استان آذربایجان شرقی به عنوان مرکز تولید محصولات فولادی شمال غرب عنوان شده است اما زیرساخت های لازم پیش بینی نشده است.  

بررسی مشکل تامین سوخت مازوت شرکت سیمان صوفیان

مدیر کارخانه سیمان صوفیان نیز در ادامه این جلسه با بیان این که سوخت جایگزین برای سیمان صوفیان مازوت است، گفت: از تاریخ ۲۵ آبان با شروع قطعی گاز به سوخت دوم روی آوردیم و در گذشته با همراهی شرکت نفت از پالایشگاه تبریز مازوت تهیه و انتقال می دادیم، امسال مازوت قطع و  انبار شهر ری به عنوان مبداء مشخص شده است.

عادل اعترافی افزود: این موضوع باعث افزایش هزینه حمل و نقل و قیمت تمام شده است و از طرفی امکان تامین تانکر و ناوگان حمل در حد نیاز نداریم.

تمام تولیدات شرکت نفت به نیروگاه ها اختصاص داده می شود

رئیس تامین و توزیع شرکت ملی شیمی فرآورده های نفتی نیز گفت: تمام تولیدات مازوت به نیروگاه ها اختصاص می یابد.

امرالله علیزاده افزود: در واقع بیش از تولید پالایشگاه در نیروگاه ها مصرف داریم و مجبور به حمل از انبار ری هستیم در واقع کل شمالغرب کشور از انبار ری حمل می کنند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود، قطعی گاز نیروگاه ها طولانی مدت خواهد بود و با توجه به اینکه توان حمل نیز نداریم باید مدیریت لازم انجام شود.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی تبریز انرژی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی تبریز گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی تبریز انرژی برق هزار مگاوات کمبود آذربایجان شرقی نیروگاه ها کمبود برق کاهش مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۴۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • بازگشت هوای زمستانی به شهرهای استان خوزستان و خاموش شدن کولرها
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره