Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیّدرضا رهنمای توحیدی روز یکشنبه در چهارمین دوره ارزیابی و پایش میدانی عملکرد GIS، اظهار کرد:  Geographic Information System سامانه اطلاعات جغرافیایی یکی از حوزه های مهم نقشه برداری می باشد و سیستم های مبتنی بر اطلاعات و داده ­های مکانی، زمینه ساز ارتقای کمی و کیفی خدمات رسانی به مشترکین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با معرفی شرکت گاز استان اظهار داشت: اکنون یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک گاز طبیعی در سطح استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند است که همین موضوع بکارگیری سامانه های اطلاعاتی که حاوی مشخصات مکانی مشترکین و تأسیسات گاز اعم از خطوط لوله، شیرها، ایستگاه ها و ساختمان های اداری و علمک ها به خصوص در شرایط بحرانی و انجام عملیات تعمیراتی و نگهداری را ضروری می کند.
رهنمای توحیدی با اعلام اینکه ثبت و بروزرسانی اطلاعات مکانی مشترکان و تأسیسات گاز در سطح استان تداوم دارد، اظهار کرد: به کارگیری این سامانه در شرکت گاز امکان دسترسی سریع و قابل اطمینان به داده های مورد نیاز در حجم وسیع را فراهم کرده و نتایج قابل ارایه در قالب نقشه یا نمودار، راه را برای رسیدن به اهداف اجرایی و عملیاتی شرکت گاز هموار می کند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز گاز آذربایجان شرقی تبریز گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • پاسخگویی به پرسش‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • مقاله پژوهشگر زنجانی در همایش ملی ژئوماتیک برگزیده شد
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج