Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی اقدام‌های انجام‌شده توسط کارکنان این استان برای عبور موفق و بی‌دغدغه از زمستان ۱۴۰۰ را تشریح کرد.

سیدرضا رهنمای توحیدی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا با اشاره به گذر موفق شرکت گاز استان آذربایجان شرقی از زمستان ۱۴۰۰ و تأمین پایدار گاز طبیعی در این استان، اظهار کرد: برای عبور بی‌دغدغه از سرمای زمستان امسال اقدام‌های فنی و عملیاتی متعددی به‌ویژه برای تقویت فشار گاز بعضی شهرها و بررسی تأسیسات و تجهیزات فنی در ۶ ماه نخست سال پیش‌بینی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همسو با آن، اقدام‌های فرهنگی و انتشار محتواهای مصرف بهینه با هماهنگی روابط عمومی ستاد از طریق کانال‌های مختلف ارتباطی از جمله صداوسیمای مرکز استان دنبال و نشست کمیته بحران در ابتدای پاییز برای بررسی وضع مصارف استان، تأسیسات و تجهیزات فنی و سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی اقدام‌های فرهنگی، اداری و عملیاتی برگزار شد و این نشست‌ها در مقاطع زمانی مختلف در ۶ ماه دوم سال تداوم داشت.

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه پایش مستمر مصارف و فشار ورودی گاز ایستگاه‌ها و انجام اقدام‌های پیشگیرانه در زمان‌های احتمال بروز بحران از دیگر تدابیر اندیشیده‌شده بود، ادامه داد: حضور مدیران شرکت در برنامه‌های مختلف صداوسیمای مرکز استان و شبکه سراسری برای تبیین موضوع مصرف بهینه و لزوم همیاری و همراهی مصرف‌کنندگان گاز طبیعی با تأکید بر رعایت دمای ۱۸ تا ۲۱ درجه فضاهای مورد استفاده و بهره‌مندی از ظرفیت تریبون‌های نماز جمعه با حضور مدیران و رؤسای اداره‌های تابع شرکت در شهرهای استان و هماهنگی برای انتقال پیام مصرف بهینه از طریق ائمه جماعات مساجد از دیگر برنامه‌هایی بود که دنبال شد.

رهنمای توحیدی همچنین از برگزاری نشست‌های توجیهی و هماهنگی با مقام‌ها و مسئولان استانی و نمایندگان مجلس برای اجرای طرح‌های زمستانی و اعمال محدودیت‌ها خبر داد و گفت: ابلاغ بخشنامه‌های ریاست‌جمهوری، وزارتی و ستادی به اعضای شورای اداری استان از طریق استانداری در زمینه الزام به تنظیم دمای محیط اداره‌ها و همکاری‌های قابل انجام با شرکت گاز، اجرای طرح پایش روزانه مصارف دستگاه‌ها و اداره‌های دولتی استان و عنداللزوم صدور اخطار و اعمال محدودیت‌های ابلاغی دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران برای نیروگاه‌ها، صنایع و مصارف عمده در مقاطع زمانی مختلف نیز در دستور کار بود.

وی یادآور شد: در زمان کاهش فشار گاز ورودی به استان و احتمال بروز بحران نیز همکاران بهره‌برداری در ایستگاه‌های تقلیل فشار (سی‌جی‌اس) حضور داشتند و گاز ورودی به شهرها و روستاها را به‌طور دستی کنترل می‌کردند.

بهره‌مندی ۹۹.۶ درصدی آذربایجان شرقی از گاز طبیعی

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی در ادامه این گفت‌وگو درباره تازه‌ترین آمار مربوط به روند گازرسانی به شهرها و روستاهای این استان گفت: کل ۶۸ شهر استان زیر پوشش گاز طبیعی  هستند و از ۲ هزار و ۷۳۸  روستای استان هم ۲ هزار و ۳۵۱ روستا با ۹۸.۳۸ درصد از گاز طبیعی بهره‌مند هستند که با تکمیل عملیات گازرسانی ۱۳۲ روستای در حال اجرا، درصد خانوارهای روستایی بهره‌مند به ۹۹.۳۲ می‌رسد.

رهنمای توحیدی در پایان با بیان اینکه ضریب نفوذ گاز طبیعی در استان آذربایجان شرقی ۹۹.۶ درصد و استان سبز گازرسانی است، تصریح کرد: شرکت گاز استان آذربایجان شرقی ۱۷۱۲۹۲۵ مشترک دارد که شامل ۱۲۸۱۸۶۷ مشترک شهری و ۴۳۱۰۵۸ مشترک روستایی است.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی گازرسانی مصرف گاز سوخت زمستانی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۸۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه

این روز‌ها شکوفه‌های سفید و صورتی باغ‌های سیب چشم هر بیننده‌ای را می‌نوازد وزیبایی خاصی به باغ‌های شهر مراغه بخشیده است.

بیشترین باغ‌های سیب آذربایجان شرقی در شهر مراغه قرار گرفته و در این فصل شکوفه‌های سیب طراوت و زیبایی حاشیه رودخانه مردق چای، سراجو چای، کهجوق چای را دوچندان کرده است.

شهرستان مراغه با ۱۴ هزار هکتار باغ سیب قطب تولید این محصول در آذربایجان شرقی است.

سالانه در این شهرستان حدود ۳۰۰ هزار تن سیب تولید و روانه بازار می‌شود.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی در شناسایی بازماندگان از تحصیل موفق عمل کرده است
  • برپایی اردوی تیم ملی تنیس
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • حضور ورزشکاران آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی کبدی
  • (ویدئو) سیل در شبستر آذربایجان شرقی خودرو‌ها را با خود برد
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل