Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، نادر کمالی صبح امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: هم اکنون ۱۰۰ درصد خانوار شهری و ۹۸/۲۸ درصد خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده اند که با به ثمر رسیدن پروژه های گازرسانی در هفته دولت و سایر پروژه های در دست اجرا، بهره مندی روستایی به ۹۹ درصدافزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ۲ هزار و ۷۵۶ روستای دارای سکنه در آذربایجان شرقی ۲ هزار و ۳۶۰ روسال دارای گاز هستند  که با بهره برداری از گازرسانی به ۸۰ روستا در هفته دولت  تعداد روستاهای گازرسانی شده به ۲هزار و ۴۴۰ روستا و بیش از ۹۹ درصد برسد.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در استان آذربایجان شرقی روستای که گازرسانی شده باشد بعدا خالی از سکنه شود وجود ندارد.

کمالی گفت: با برنامه ریزی انجام شده امیدواریم  تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار تا سال  ۱۴۰۲  از نعمت گاز برخوردار شده و جشن سبز شدن آذربایجان شرقی را برگزار کنیم.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: هزینه گازرسانی به هر خانوار روستایی حدود ۶۰ میلیون تومان است.

وی اضافه کرد: در هفته دولت امسال، ۸۰ روستا گازدار شده و عملیات اجرایی در ۲۴ روستا آغاز می شود، همچنین امسال شاهد افتتاح دو پروژه عملیاتی شامل  خط تغذیه ۱۶ اینچ هشترود به مراغه به طول ۱۷ کیلومتر و جابه‌جایی محل ایستگاه CGS مرند خواهیم بود.

شرکت گاز ملزم به تامین گاز  نیروگاه ها در طول سال نیست

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره وضعیت گاز نیروگاه های تبریز و بناب و استفاده نیروگاه‌ها از مازوت در فصل سرد سال و عدم تخصیص گاز  اظهار کرد: شرکت گاز ملزم به تامین گاز  نیروگاه ها در طول سال نیست و طبق قرارداد در صورت کمبود و محدودیت گاز نیروگاه ها قطع می‌شود.

وی همچنین گفت: در ۴ ماهه امسال ۹۲۳ میلیون متر مکعب گاز به نیروگاه های آذربایجان شرقی تحویل شده ولی ملزم به تامین گاز در طول سال برای این واحدها نیستیم در واقع محدودیت گاز مختص نیروگاه هاست.

وی ادامه داد: با مدیریت مصرف گاز در آذربایجان شرقی در بیش از یک سال گذشته قطعی گاز در استان نداشتیم.

کمالی ادامه داد: ما به کارخانجات آسفالت که در تبریز هستند و مصرف بالای مازوت دارند، گازرسانی می‌کنیم در فصول سرد هم این موضوع ادامه خواهد داشت مگر اینکه دستور محدودیت از بالا بیاید که باز هم مقاومت خواهیم کرد.

۴۰۰ میلیارد تومان  مطالبات/ صنایع بزرگ ترین بدهکاران

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به برخی از مطالبات این شرکت در استان گفت: مطالبات شرکت گاز آذربایجان شرقی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱۱۰ میلیارد تومان مربوط به مطالبات بخش خانگی استان و بیشترین آن مربوط به بخش صنعت است.

کمالی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۷۳۷ هزار مشترک گاز در آذربایجان شرقی وجود دارد، گفت: از این تعداد ۱۰ هزار مشترک صنعتی گاز و ۲۰۴هزار مشترک تجاری و صنعتی کوچک در استان هستند.

میزان مصرف گاز در آذربایجان شرقی

وی میزان مصرف گاز در آذربایجان شرقی را در نیمه نخست سال به صورت میانگین روزانه ۲۷ میلیون متر مکعب اعلام کرد و گفت: این میزان در فصول سرد به ۵۰ میلیون متر مکعب می رسد.

کمالی با بیان اینکه ۶۳ درصد گاز  مصرفی در آذربایجان شرقی در مصارف خانگی است، گفت: هم اکنون ۱۰ هزار مشترک صنعتی تحت پوشش گاز طبیعی بوده و ۲۱ درصد مصارف گاز در استان به بخش صنعتی اختصاص دارد.

دیده‌بان گاز دزدی را ۸۰ درصد کاهش داد

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی همچنین با بیان اینکه با استفاده از سیستم و نرم افزار دیده بان میزان مصرف صنایع بزرگ و خانگی پالایش می شود، گفت: این نرم افزار گاز دزدی یا به عبارتی دستکاری کنتور را بررسی  و مشخص می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: نرم افزار دیده‌بان طی دو سال گذشته موجب شده گاز دزدی در صنایع را ۸۰ درصد کاهش دهد.

انتهای پیام/
  

منبع: فارس

کلیدواژه: نادر کمالی تبریز گازرسانی به روستا مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گاز دزدی گاز نیروگاه ها گاز نیروگاه تبریز مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی گاز در آذربایجان شرقی نیروگاه ها هزار مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد

عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال قبل ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تامین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۲ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه‌داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه بازده نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری، برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه‌کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، ۲ هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولیدکننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تامین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (با بازده بالا) در کشور، کاملا در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال افزون بر ۱۰۴ هزار مگاوات( تعمیرات ۲ و یا چند باره برخی واحدها) برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تامین کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه